Vanadus

Küsimus: Alisa, kas sa kardad vanadust?

Vastus: Ma kardan mitte seksuaalsuse vähenemist ja minu keha, kui seksuaalset objekti, muutumist, vaid «vananemisega» kaasnevaid terviseprobleeme. Samas, «vanaduse» algus on väga laialivalguv. Kui me vaatame füüsilist poolt, siis keha hakkab «kuluma» juba peale 25 a, mõnel ka varem. Kui me peame silmis huvide kadu, intellektuaalse arengu lõpu ja silmaringi kahenemist, siis pean tunnistama, et olen näinud teismelisest vanureid.
Ma kuulun nende inimeste hulka, kes iga aastaga tunnevad ennast enesekindlamalt, rahulikumalt ja atraktiivsemalt. Ma ei soovi tagasi kooli. Ma ei soovi välja näha nii, nagu nägin 18-aastaselt. Ma ei soovi olla üheski aspektis see inimene, kes ma olin kasvõi 1 aasta tagasi.
Inimene, kes kurdab oma vanuse üle, öeldes, et noorus on läinud ja nüüd võib dementsusele vabalt oma ajud üle anda, istudes TV vastas ja «õpetades» teisi, pole kunagi omanud ja ei ole soetanud endale ühtegi võimuressurssi, peale seksuaalselt attraktiivse välimuse ja selle kaotamise. Võime märgata, et nendega suhtlevad ainult need, kes peavad sugulastega suhtlemist vältimatuks koormuseks, samasugused intellekti vaesesuga aja raiskajad või lapsed, kes ei jõudnud ära joosta.

Kutsun teid ülesse: olge näide ja ISIKSUS, kellega TÕMBAB aega veeta ja keda tahaks kuulata ilma vahele segamata, mitte primitiivne parasiit, kes tekitab kas haletsust või õudust.

8dfd11eedee20d24e11ecf5256390946_fitted_740x700

Iman — 63 a.

49781e821bc0cbb1cd8e039f7a2f34e3_fitted_740x700

Kristin Brinkley, 64 a.

3c0458e4c5bc5e76b776a766f4433807_fitted_740x700

Jane Fonda, 70a.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s