Ravitsejad, ingliteraapia, kristallimeditsiin, alternatiivne vähiravi ja muu uriiniteraapia

Olen sunnitud kirjutama sellel teemal, kuna küsimused kippuvad korduma.
Internetis on neid hulgaliselt, aga teine kord tulevad inimesed minu juurde ja ma pean tühjaks kloppima imelisi ajuprügikaste.
Näide: tuli mu juurde 4 aastase poisi ema. Poisil on seljaaju vähk, keerulise paigutusega jne. Eesti arstid ei oska midagi suurt teha, kuna on haruldane juhus ning saadavad arstide juurde Soomesse. Mingit garantiid ei ole, et kõik saab korda, aga vähemalt on lootust, kuna Soome arstidel on rohkem kogemust selliste keeruliste juhtumitega. Varem on poisile tehtud ka siin ravikuur, ema ütleb, et selle mõju oli väga tugev kogu organismile, väiksele lapsele see mõjus kohutavalt(mis on arusaadav, keemiaravi ei ole kunagi kerge). Ema otsustas pöörduda ühe tuntud Venemaa “selgeltnägija” poole ja sai vastuse: lapsele on needus peale pandud, arstid siin ei saa aidata, aga tema saab, 750 EUR eest.
Tänu kokkusattumusele, see naine ikkagi pöördus minu poole, et saada kinnitust või äkki seda sama needuse maha võtmist soodsama hinnaga. Õnneks ma seletasin ära, tervise probleemidega peab tegelema MEDITSIIN. Mul on suht ükskõik, kui täiskasvanud inimesed ravivad vähki oma uriiniga, räägivad bussipeatuses inglitega, magavad kividega, ostavad endale reiki tasemeid ja langevad hüsteerikasse sektide üritustel. Mind häirib see, et ohvriteks langevad lapsed.

jzaNLMJK5Fs

Eraldi ingliterapeutide ja inglikaartide kohta:
1) selline termin ja “kuju” nagu ingel, on olemas ainult teatud religioonides. Enamasti me peame meeles ikka kristlust ja sealseid “ingleid”. Siinses kandis leidub palju inimesi, kes usuvad, et näevad ingleid, kuulavad neid, et inglid on osutunud päästjateks rasketes elu olukordades jne. Kui te lähete Aafrikasse, siis seal kokkupuutujaid inglitega on palju vähem. Ma tegelen kehaväliste rännakutega ligi 20 aastat, ja ma pole ühtegi korda kohanud Astraalsel plaanil olendeid linnusulgedest tiibadega. Ilma tiibadeta ka. Kuid ma võin luua endale projektsiooni, näiteks Mikhaelist, kõikide detailidega. Kui inimene, kes on kasvanud ühiskonnas, kus kristlus on levinud, sattub  näiteks avariisse, koomasse ja siis tuleb tagasi, ta võib kogeda surmalähedast kogemust ja “näha ingleid”. Kui mõni õnnetus juhtuks Vana-Kreekas, inimene näeks Herat või Zeusi.
Kui sa oled tõesti usklik, siis sinu usk võib täita placebo effekti ja tõesti aidata sind. Vähemalt psühholoogiliselt. Vähemalt mõneks ajaks. Inimesele on vaja uskuda milleski, see on tõhus psüühika kaitsemehhanism, ilma selleta ei saa. Ma ise ei ole ateist, ma olen gnostik. Kuid selge mõistus peab alati olema esiplaanil.

c9Rm-l5Zo5M

Inimesed, kes pakkuvad oma teenuseid sellises valdkonnas, nagu “alternatiivne meditsiin” ja “energeetiline massaaz”, enamikel juhustel tõesti uskuvad sellesse, mida nad teevad. Reeglina on need hüsteerilise isiksusetüübiga inimesed, nendest koosneb 99% sekte ja muid baptiste. Ma tean seda marinaadi seestpoolt, ma olen ise aastaid rännanud ühest krishnaiidi putkast teisse. See ei tähenda, et nad on halvad tüübid ja šarlatanid, nad tõesti uskuvad ja TUNNEVAD, et nad on saavutanud teatud “hingelise arengu taset” ja nüüd võivad jagada teiega. Psühhiaatria haiglas, kus ma olen mitmeid kordi vedelenud, ma nägin palju selliseid. Nad on väga veenvad, šarmikad ja pühendunud. Aga haiglasse sattusid sellel põhjusel, et liigselt püha inimest hakkavad järsku tumedad jõud ründama. Või tulnukad tahavad geniaalset aju ära varastada. Või ingliteraapia ikkagi ei mõjunud ja agaati puru vist ei tasunud süüa.

Kutsun teid üles, et te raviksite ennast ja oma lähedasi traditsioonilise meditsiini abil. Õppige keemiat, farmaatsiat ja anatoomiat ning hoidke pea tervena.

Fm9GyQE8RRY

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s