Homofoobia

Käisin järjekordselt oma tätoveerija juures. Jutustas mulle loo ühest oma kliendist, kes terve seanssi rääkis sellest, kuidas ta vihkab pedesid. Nimetame teda Pedroks. Pedro näeb pedesid igalpool: tänavatel(ütleb, et iga päev märkab, kuidas peded käest kinni kõnnivad), jõusaalis, tööl, telekast ja muust meediast. Minu tätoveerija(100% hetero) hakkas tundma end ebamugavalt, et äkki mees kahtlustab ka teda. Absoluutselt ilmselge on see, et Pedro soovib anaalset stimulatsiooni, kuid teatud põhjustel ei saa endale seda lubada. Vajadus on suur, eelarvamused veel suuremad. Minu tätoveerija ütles, et tema ümberringi pedesid ei näe, ta näeb ainult naisi ja nö “võtab riietest lahti” oma fantaasiates. Pedro aga ei saa rahuneda.

BxHB9xHrxVw

Kuidas näeb välja ja käitub tüüpiline Pedro:
90% tõenäosust, et ta tegeleb spordiga. Tavaliselt ta ei ole peene kondiga, pigem “kandiline”. 90%, et ta on patrioot. Kas patrioot või usklik, tihti kõik koos. Räägib “õigetest elu orientiiridest”, tihti võib kuulda temalt, et vot vanad ajad olid head, tihti toob näiteid minevikust. Tal on kindlasti olemas autoriteedid, mehed, kelle moodi ta tahaks olla. Meeldib õpetada, kritiseerida. Ise ta ei ole paindlik, pigem konservatiivne. Väga armukade, kui on olnud minevikus raske lahkuminek, siis arvab ja räägib, et “kõik naised on litsid”. Jaotab naisi sellistesse kategooriatesse, nagu “puhtad” ja “räpased, rikutud”. Soovib leida endale neitsi, keda saab terve ülejäänud elu kontrollida.

Tüüpiline Pedro on näiteks Venemaa poliitik Vitalij Milonov:

 

Loomulikult Pedrol on keerulised suhted emaga ja tohutu hulk pretensioone naistele. Pedro tunneb ennast palju mugavamalt meeste seltskonnas, naistega ta ei oska suhelda. See on tüüpiline frustreeritud inimene anaalse vektoriga. Teiste inimeste tagumikud ei anna talle rahu. Võib isegi kuulda tema jutust, et ta tihti saadab kedagit persse, ütleb “täitsa perses”, “sitt lugu” jne. Loomulikult kõik tuleb lapsepõlvest, aga sellest täna ma ei räägi.
Kui Pedro leppiks oma tahtmisega saada ja anda anaalset rõõmu, kui julgeks lisada anaalset stimulatsiooni oma voodi elusse, siis teda enam ei huvitaks ja ei häiriks kellegi gay elu. Kuid probleem on selles, et Pedro kardab, et kui midagi võõrast tungib tema tagumikku, siis ta kaotab “mehe” staatuse. Nende eelarvamustega on väga keeruline võidelda. Ja samas, just see anaalne keeld lisab kõigele olukorrale pikantset nüanssi. Sa nö keelad endale “räpaseid mõtteid” ning sellest on veelgi erutavam nende mõtete tagasitulek.
Kas tundsite ära kedagit tuttavatest? Või äkki iseennast?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s