Globaalse probleemi lahendus

Mul on sündinud geniaalne idee. Peaks välja andma uue seaduse, ja see pole nali. Absoluutselt ilmselge, et 99% igapäevastest sooritatud kuritegudest ja vägivallast kuuluvad meeselanikkonnale.Suur osa nendest kannavad seksuaalset motiivi, sest kahjuks just mehed pole piisavalt motiveeritud , et kontrollida oma elementaarseid füsioloogilisi vajadusi ja leida lahendusi oma seksuaalsetele “probleemidele” teistele inimestele kahju tekitamata.

Oleks naiivne loota, et olukord lähimal ajal muutuks iseenesest, ning meeselanikkond hakkaks aru saama, et tal ei ole õigust rikkuda teiste elusolendite elu ja psüühika ainult sellepärast, et „pidin rahuldama oma vajadusi“. See lootus on mul  ammu kadunud ja kõlab absurdselt, kui vaatad igapäeva uudiseid ja statistikat. Mul on teile pakkuda parem lahendus: vanemad on kohustatud soetama igale seksuaalselt küpsele pojale, juhul, kui tema seda soovib, kvaliteetset seksnukku. Riik peab katma osaliselt kulu, mis pole väike. Taoline nukk maksab ca 7000 dollarit.

55260-16

Sama reegel kehtib ka täisealiste meeste kohta, soovi korral mees saab soetada endale nukku välimusega, mida ise eelistab,isegi kui see nukk näeb välja nagu alaealine poiss või naine riistaga. Sellisel moel pedofiilid, alaarenenud või vaimuhaiged mehed saavad endale käepärast seksipartneri asendust.

222-1024x576

Sellel juhul, kui mees ikkagi sooritab seksuaalkuriteo, omades oma valduses nuku,siis teda ootab ainuke ja eluajaline karistus: keemiline kastratsioon ja ühiskondlikud tööd. Kogu eluks.

Kui te kardate, et nukkud asendavad vajadust elus inimesega(naisega) suhtlemist,siis tõenäoliselt on teie maailmapildis midagi tõsiselt viltu. Terve inimene ei saa kunagi olla rahuldatud objektiga, mis meenutab elusolendit, kuid tegelikult ei ole inimene, sest naine pole lihtsalt füüsiline keha, vaid ka isiksus, kui mõni kippub unustama.

sex-robot_9

Terve mees lihtsalt ei hakka veetma oma kallist aega nukuga, sest tema vajadused on palju kõrgemad, ta vajab võrdväärset partnerit, sõpra, kallimat, perekonna liiget, emotsionaalset tuge ja suhtlust, kus inimene kohtab inimest ja loob emotsionaalset sidet.

Sellisel moel me saame vähendada ühiskonnas selliseid nähtusi, nagu seksuaalne vägivald, prostitutsioon, pedofiilia, ning seksism, mida me näeme ja kohtame iga päev sotsiaalses elus. Ühe sõnaga, saavad olla  rohkem kaitstud naised ja lapsed „tugeva soo“ eest. Luuakse vähem perekondi, keda ühendab „nii juhtus“ laps, vähem varaseid aborte ja soovimatut rasedust.

222-1024x576

Ma olen alati ohutuse ja progressi poolt. Ma vaatan tõele otse silma ja tõde on parasjagu õudne: meeselanikkond osutab ohtu mitte ainult üks teisele, toetades militaartegevust ja sõda,kuid kahjuks ka nõrgematele ja kaitsmatutele. Nii, et mina olen selle poolt, et iga mees saaks nukku: nii preester, kui ka kurjategija(tihti see on üks ja sama inimene).

realdoll-wrd-asa-akira-2a-1461620819

Alisa Verde.
Kuri Koer, see sama nõid.

heavemeditation.com

Üks kommentaar “Globaalse probleemi lahendus

  1. Kakashisith

    Tegelikult on see hea idee. Meestel (mitte kõigil), aga paljudel puudub soov tegelda iseendaga ja siis lähevadki naisi ründama. Huvitav, aga naised ei kipu niimoodi tegema. Kas naised on siis empaatilsiemad või rohkem mõistust peas. Ei juhindu vaid instinktidest. Elu keerlebki liiga palju ainult sexi ümber.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s